streda 22. januára 2014

Bleskovka: Brangelina a ich ďalší potomok?

Presne tak. Je celkom možné, že do rodiny jedného z najobľúbenejších párov sveta pribudne ďalšie dieťa.

Angelina Jolie a Brad Pitt sa prezentujú ako jeden z najdokonalejších párov šoubiznisu. Spoločne vychovávajú svojich 6 detí. Tri  adoptované: Madox (12), Pax (10) a Zahara (9), ktorá nedávno oslávila svoje narodeniny (8. januára) a tri vlastné: Shiloh (7) a dvojičky Knox a Vivienne (5).
Mnohí si zrejme myslia, že šesť detí je viac než dosť. Angelina však zrejme vôbec nie je toho názoru. 18. januára totiž na twitteri napísala: "Mnoho sa klebetí o tom, že sa chystám adoptovať ďalšie dieťa." A následne zatým napísala ďalšiu správu: "Ešte by som chcela mať deti. Možno sú teda tie klebety pravdivé. Nateraz vám však ešte nič neprezradím."
Som toho názoru, že je od nej pekné, keď takýmto spôsobom poskytne deťom z chudobných krajín domov a z fotiek i správ sa dá jednoznačne vydedukovať, že ich považuje za vlastné a tie detí sú šťastné. A to je to najdôležitejšie.
Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa to nakoniec vyvinie. :)
P. S. Tento rok vyjde jej nový film "Maleficent". Už z názvu vyplýva, že stvárni zlú macochu každým známej Disneyho Snehulienky. Fotky vyzerajú celkom štýlovo, myslím, že sa máme na čo tešiť. :)
Baba posadnutá ružovou :3

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára